Ogłoszenie

DZIAŁ +18 JEST DOSTĘPNY DLA UŻYTKOWNIKÓW POSIADAJĄCYCH WIĘCEJ NIŻ 25 POSTÓW

Trwa nabór na AVENGERS

Osoby które nie dawały znaku życia przez więcej niż miesiąc są automatycznie usuwane z kolejki w wątku głównym!

Kolejki w bieżąco prowadzonych wątkach:
Główny: 1. Nick Fyury 2. Thor, 3. Tony Stark, 4. Kara

UWAGA!!! Trwa nabór do drugiej części w rozdziale III dla osób z ARMII ASGARDU! Chętnych proszę zgłaszać się tutaj: NABÓR DO ROZGRYWKI Zapraszam szczególnie osoby które chciały pograć, a nie miały ku temu możliwości :) O szczegóły pytać MG.

#16 2013-08-04 21:12:33

Igor

Gość

Re: (zd, p) Barman jak ksiądz, picie jak spowiedź

Westchnął cicho.
- Rozumiem, prawdę powiedziawszy. - mruknął, podając jej drugi kieliszek.

#17 2013-08-04 21:20:06

Aria

sierżant/agentka wywiadu

4427658
Punktów :   
Status:: MG

Przymknęła oczy.
- Głupio wyszło... bo powiedziałam mu, że go kocham, a potem z nim tak o zerwałam i wgl... ja go chyba nie kochałam...

"Niebo nie zna wściekłości takiej, jak miłość w nienawiść zmieniona, ni piekło nie zna furii takiej jak kobieta wzgardzona."
- William Congreve

#18 2013-08-05 08:25:59

Igor

Gość

- Ale tęsknisz. - mruknął, upijając łyk drinka.

#19 2013-08-05 09:01:51

Aria

sierżant/agentka wywiadu

4427658
Punktów :   

- Chyba... - powiedziała niepewnie - wiesz, to jednak było cholernie miłe...

"Niebo nie zna wściekłości takiej, jak miłość w nienawiść zmieniona, ni piekło nie zna furii takiej jak kobieta wzgardzona."
- William Congreve

#20 2013-08-05 14:10:31

Igor

Gość

- No cóż, chyba ci się nie dziwię. - mruknął, patrząc kobiecie w oczy. Dziś nie miał soczewek, co ostatnio było dość rzadkie. Kosmyki opadły na oczy chłopaka, na chwilę odkrywając szpiczasto zakończone ucho. - Każda księżniczka lubi, by traktowano ją należycie. - uśmiechnął się, patrząc na polerowany kieliszek przez światło, po czym odstawił go i ujął następny.

#21 2013-08-05 14:38:48

Aria

sierżant/agentka wywiadu

4427658
Punktów :   

- Księżniczka? - uśmiechnęła się zawadiacko, przechylając nieco głowę - nie mylisz mnie z kimś?

- William Congreve

#22 2013-08-05 15:44:43

Igor

Gość

- Niby z kim, Ariu? - uśmiechnął się do niej lekko. - Jesteś piękną, inteligentną, zdolną kobietą. Powinnaś być doceniana przez kochanków. W innym wypadku chyba nie zasługują, by nimi być. - mruknął, po czym wrócił do polerowania kieliszka.

#23 2013-08-05 15:57:01

Aria

sierżant/agentka wywiadu

4427658
Punktów :   

Uśmiecha się do niego szeroko.
- Lejesz miód na me serce Iggy. Dziękuję... - chwilę milczy, po czym przesuwa w jego stronę pusty kieliszek - może pogramy w kości?

- William Congreve

#24 2013-08-05 16:53:55

Igor

Gość

- Czemu nie? - mruknął z uśmiechem, na chwilę nurkując pod ladą, po chwili w jego dłoni znalazło się pięć bursztynowych, wykończonych złotem i srebrem kostek do gry. - Podstawowe wyposażenie. - mruknął, po chwili znajdując notes. - Masz coś do pisania?

#25 2013-08-05 16:58:25

Aria

sierżant/agentka wywiadu

4427658
Punktów :   

Zaśmiała się.
- Nie, nie Iggy, zagramy na moich zasadach - spojrzała mu namiętnie w oczy - jeśli wypadnie parzyście, wygrywam ja. Jeśli nieparzyście, ty. Przegrany ma do wyboru, pocałunek, albo fant z ubrania, ale zwycięzca decyduje w co całuje lub z czego rozdziewa przegranego...

- William Congreve

#26 2013-08-05 18:05:05

Igor

Gość

Spojrzał po sobie. Koszulka z krótkim rękawem, luźne dżinsy, identyfikator na łańcuszku, pasek i błękitne bokserki.
- Nie wiele tego na mnie. - mruknął z uśmiechem. - Niech będzie, czemu nie.

#27 2013-08-05 18:10:18

Aria

sierżant/agentka wywiadu

4427658
Punktów :   

Uśmiechnęła się szeroko.
- uwierz i na mnie niewiele... zacznij - zachęciła, podsuwając mu kostki

- William Congreve

#28 2013-08-06 10:40:43

Igor

Gość

- Cóż.. wierzę. - mruknął, rzucając kostkami. 5,3,2,3,1... - Wygrałaś. - mruknął smętnie, posyłając jej łobuzerski uśmiech. - Wybieram fant...

#29 2013-08-06 11:45:53

Aria

sierżant/agentka wywiadu

4427658
Punktów :   

Zaśmiała się wesoło.
- Wyskakuj z koszulki - powiedziała, chwytając kostki. Zamieszała i rzuciła - jedenaście. Wygląda na to, że masz szczęście. Możesz mnie z czegoś rozebrać.

- William Congreve

#30 2013-08-06 17:43:34

Igor

Gość

- Ech.. no dobra. - mruknął, odkrywając ładnie wyrzeźbioną klatę. - Ta spódnica zdaje się być zbędna. - zauważył  z łobuzerskim uśmiechem, po czym zgarną kostki, zamieszał i rzucił. - Trzynastka to od dziś moja szczęśliwa liczba. - mruknął, widząc wynik.

Stopka forum

RSS